! Bovenstaand boodschappenlijstje is gebaseerd op 4 porties.
Stappenplan:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C. Indien nodig: bak de stokbroodjes volgens de instructies op de verpakking.
-
Doe alle tomaatjes in een grote ovenschaal. Giet er een grote scheut olie over en kruid met peper, zout, tijm en honing. Hak de look fijn en voeg dit ook toe aan de ovenschaal.
-
Meng alles goed door elkaar en bak 20 min tot de tomaatjes pletbaar zijn.
-
Haal de ovenschaal uit de oven, hak de verse basilicum fijn en meng het met wat extra honing door de tomaatjes.
-
Snijd het stokbrood in 2 en smeer de basilicum-tomatentapenade erop.
-
Snijd de fior di latte mozzarella in schijfjes en leg ze bovenop de toast.
-
TIP: iets duurder, maar ook heerlijk met burrata!
-
-
Werk af met balsamico crème voor een extra zoete touch.
Volg je dit receptje liever visueel? Bekijk dan dit filmpje!
Deze week heb ik opnieuw meerdere promo's gecombineerd. In Albert Heijn is er namelijk een 1+1 promo op snoeptomaatjes, waardoor je slechts € 3,39/kg betaalt. Daarnaast heb ik ook geprofiteerd van de Galbani mozzarella aan € 0,99/stuk. Deze promo's zijn geldig t.e.m. 23/06 en vind je ook terug in deze folder. Olie, kruiden, look en honing heb ik altijd standaard in mijn keuken liggen. Hierdoor betaalde ik slechts € 6,47 in de winkel, wat neerkomt op € 1,62 per portie.
TIP: Volg Promocook op Instagram en/of op TikTok om wekelijks op de hoogte te blijven van deze gerechtjes.