! Bovenstaand boodschappenlijstje is gebaseerd op 4 porties.
STAPPENPLAN:
-
Verwarm de oven voor en bak de ciabattina's volgens de instructies op de verpakking.
-
Ontdooi de scampi's onder lauw water, pel de staart en verwijder het darmkanaal.
-
Meng de scampi's met 2 el olie, 1 el honing en een fijngehakt teentje look. Kruid met peper, zout en currypoeder.
-
Bak de scampi's op middelhoog vuur tot ze gaar zijn.
-
Halveer ondertussen de snoeptomaatjes. Meng deze in een kom met de veldsla en rucola.
-
Tijd voor de dressing! Neem een kommetje en meng daarin 2 el olie, 1 el honing en 1 el mosterd.
-
Snijd een halve ui in fijne blokjes en voeg dit toe aan de dressing. Kruid met peper en zout en meng goed door elkaar.
-
Voeg de dressing toe aan de salade, meng goed, en serveer op een bord. Werk af met de scampi's, enkele appelschijfjes en de ciabattina.
Volg je dit receptje liever visueel? Bekijk dan dit filmpje!
Dit weekend kunnen jullie dit gerechtje maken voor slechts € 3,21 p.p., want in de Lidl staan de scampi's aan € 9,98/kg π±. Let op, want deze promo is enkel geldig op vrijdag 28/06 en zaterdag 29/06.
TIP: Volg Promocook op Instagram en/of op TikTok om wekelijks op de hoogte te blijven van deze gerechtjes.