! Bovenstaand boodschappenlijstje is gebaseerd op 4 porties.
STAPPENPLAN:
-
Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
-
Maak de champignons schoon, verwijder het uiteinde van de steel en snijd ze in plakjes.
-
TIP: was champignons nooit met water. Deze groente neemt water op waardoor een deel van de smaak verloren zou kunnen gaan.
-
-
Bak de spekblokjes op middelhoog vuur tot ze licht krokant zijn. Haal ze uit de pan en bak de champignons in dezelfde pan. Kruid met peper, zout en tuinkruiden.
-
TIP: Je hebt geen olie/boter nodig om spek of champignons te bakken.
-
-
Klop de eieren los in een kom en meng ze met de fijn geraspte Grana Padano.
-
Meng de ondertussen afgegoten pasta met de saus zonder deze op het vuur te zetten. Blijf roeren tot de kaas gesmolten is.
-
Meng als laatste de spekblokjes en champignons erdoor. Kruid nog met wat peper en zout.
Volg je dit receptje liever visueel? Bekijk dan dit filmpje!
Moet je nog boodschappen halen voor dit gerechtje? Dan kun je nog t.e.m. 21/04 profiteren van de 1+1 promo op Herta Bacon blokjes bij Albert Heijn. Ook alle Soubry al dente verpakkingen zijn in promo aan € 0,49/stuk. Hierdoor betaalden wij slechts € 9,94 voor ons boodschappenlijstje, wat neerkomt op € 2,49 per portie! Liever naar de Colruyt? Ook zij volgen de promo's van Albert Heijn op, waardoor je een hoeveelheidskorting van 33,34% krijgt bij aankoop vanaf 6 stuks Soubry. Op de Herta spekblokjes krijg je dan weer -25% bij aankoop vanaf 2 stuks.
TIP: Volg Promocook op Instagram om wekelijks op de hoogte te blijven van deze gerechtjes.