Hebben jullie ook minder honger in dit warme weer? Wel, dan moet je zeker dit receptje eens uitproberen! Ideaal als tussendoortje, maar ook super lekker als ontbijt, onderdeel van een brunch of dessert. Bovendien kun je deze chia pudding combineren met verschillende soorten fruit.
! Bovenstaand boodschappenlijstje is gebaseerd op 4 porties.
STAPPENPLAN:
-
Meng de chiazaadjes met de kokosmelk en laat het mengsel een 2-tal uur in de frigo tot het een pudding-textuur heeft gekregen.
-
Was ondertussen de frambozen en bosbessen en meng in een blender.
-
Haal de chia pudding uit de frigo en voeg 2 el honing toe. Meng door elkaar.
-
TIP: fans van kokos kunnen in deze stap ook wat extra kokosschilfers toevoegen.
-
-
Verdeel de geblende bosvruchten over de glazen en daarna de chia pudding.
-
Snijd voor elk glas een passievrucht in 2 en haal het vruchtvlees en de pitjes uit. Leg deze bovenop de pudding.
De ingrediënten voor dit receptje haalden we deze week bij de ALDI, aangezien er nog t/m 15/07 promo is op de kokosmelk, frambozen, bosbessen en passievrucht (zie hieronder 👇). Je vindt de promo's ook terug in de folder.
TIP: Volg Promocook om wekelijks op de hoogte te blijven van deze gerechtjes.